Foglalás

Rendezvény

A konferenciák, családi és céges rendezvények zavartalan lebonyolítására 100 fő befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont, mely a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt. A terem mellett közvetlenül egy szintén 100 fős, fedett terasz található, amely külső medencénk felett terül el. Kisebb rendezvények esetén tetőtéri luxuslakosztályaink is kibérelhetőek. Mindkét helyszínen egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel garantáljuk vendégeink elégedettségét!

"Kedves Mercure Hotel!

Szeretnénk megköszönni az Önök által nyújtott fantasztikus szolgáltatást és vendéglátást, amit céges rendezvényünk során tanúsítottak. A szálloda kiváló helyszínt biztosított a rendezvényünknek, a kéréseinknek megfelelően kialakított különtermünk tökéletes volt, és köszönjük, hogy minden igényünket rugalmasan kezelték. A személyzet kiválóan dolgozott, az ételek finomak voltak. A vendégeink is elégedetten távoztak és pozitív élményekkel gazdagodtak. Külön kiemelnénk, hogy mind az ételek, mind pedig az italok szempontjából elsősorban a régióban megtalálható ízek és termékek alkotják a kínálatot. Összességében a Mercure Hotel kitűnő helyszínt biztosított rendezvényünknek, és mi biztosan javasolni fogjuk a szállodát üzleti partnereinknek is. Köszönjük a fantasztikus élményt és a kiváló szolgáltatást!"

Kosárkó Brigitta, Colas Hungária Zrt.

Rendezvény ajánlatkérés

Kérje eseményéhez kapcsolódóan ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésének segítségével!

Szállásigény

Ellátás

Technikai igény

Aktuális ajánlataink

Élje át a Tokaji borvidék varázslatos hangulatát a Mercure Tokaj Center****superior szobáinak egyikében. Kezdje szállodánkban a Tokaji borvidék és környékének felfedezését!

Wine Vibes - Hétvégi csomag 2024

Részletek

Különleges ajánlatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre és jusson hozzá az elsők között az egyedi kedvezményekhez.