Foglalás

Karrier

Elhivatott, dinamikus és pozitív ember vagy? Csatlakozz a Mercure Tokaj Center****superior csapatához! Nézd meg nyitott pozícióinkat és küld el a pozíció alatt megjelölt e-mail címre jelentkezésedet!

Elvárások

  • Legalább 2 év szakmai gyakorlat vendéglátás területén
  • Középfokú angol nyelvismeret
  • Vendég – és minőségközpontú gondolkodás
  • Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
  • Segítőkész, kedves, empatikus személyiség
  • Dinamikus, udvarias munkavégzés
  • Jó problémamegoldó készség
  • Csapatban történő munkavégzés szeretete
  • Megbízhatóság

Feladatok

  • A szálloda éttermében, bárjában, rendezvénytermében, teraszán való magas szintű felszolgálói munkavégzés
  • Az éttermi választék kifogástalan ismerete, ajánlása a vendégek részére
  • Italok készítése
  • A rendelések színvonalas felszolgálása
  • Hozzájárulás a vendégelégedettséghez, vendégélményhez
  • Az esetleges vendégpanaszok gyors, udvarias megoldása
  • Pénztárgép kezelése

Jelentkezés

Önéletrajz küldése: nyiri.csilla@accor.com e-mail címre

Elvárások

  • Szakirányú végzettség
  • Modern konyhai technológiák ismerete
  • Precíz, dinamikus munkavégzés,
  • Vendég -és minőségközpontú gondolkodás
  • Nagy munkabírás, terhelhetőség
  • Csapatban történő munkavégzés szeretete
  • Kreativitás
  • Megbízhatóság

Feladatok

  • Aktív, kreatív munka végzése a konyha különböző részterületein
  • Folyamatos magas szintű szakmai munka végzése a lehető legmagasabb vendégelégedettség érdekében
  • Az esetleges vendégpanaszok gyors, udvarias megoldása
  • Az aktuális gasztronómiai trendek folyamatos követése
  • Felelős gazdálkodás
  • Adminisztrációs feladatok (készletnyilvántartás, leltározás)

Jelentkezés

Magyar önéletrajz küldése: tibor.antal@accor.com e-mail címre

Elvárások

  • Szakirányú végzettség
  • Mondern konyhai technológiák ismerete
  • Precíz, dinamikus munkavégzés
  • Vendég- és minőségközpontú gondolkodás
  • Nagy munkabírás, terhelhetőség
  • Csapatban történő munkavégzés szeretete
  • Kreatívitás
  • Megbízhatóság

Feladatok

  • Aktív, kreatív munka végzése a konyha különböző részterületein
  • Folyamatos, magas szintű szakmai munka végzése a lehető legmagasabb vendégelégedettség érdekében
  • Az esetleges vendégpanaszok gyors, udvarias megoldása
  • Az aktuális gasztronómiai trendek folyamatos követése
  • Felelős gazdálkokdás
  • Adminisztrációs feladatok (készletnyilvántartás, leltározás)

Jelentkezés

Magyar önéletrajz küldése: tibor.antal@accor.com e-mail címre

Elvárások

  • Középfokú angol nyelvtudás, egyéb idegen nyelv ismerete előnyt jelent
  • Jó kommunikációs készség és empátia, segítőkészség
  • Mosolygós, nyitott, barátságos személyiség
  • Vendégorientált hozzállás, vendégközpontúság
  • Jó problémamegoldó készség
  • Pontos, igényes munkavégzés, rendszeretet
  • Példaértékű csapatjátékos
  • Szolgáltatóiparban, szállodaiparban szerzett tapasztalat előnyt jelent

Feladatok

  • A vendég teljes tartózkodása alatti színvonalas kiszolgálás biztosítása, többműszakos munkarendben
  • Check-in, check-out, concierge és night audit feladatok ellátása
  • Foglalások szakszerű kezelése
  • Számlázás, kasszakezelés és a hozzá tartozó adminisztrációs folyamatok elvégzése
  • A szálloda szolgáltatásainak értékesítése
  • Együttműködés a szálloda valamennyi részlegével

Jelentkezés

Magyar vagy angol CV küldése: krisztina.kolar@accor.com e-mail címre

Elvárások

  • Precíz, alapos, önálló munkavégzés
  • Igényesség, rendszeretet
  • Megbizhatóság, diszkréció
  • Vendég- és minőségközpontú munkavégzés
  • Előnyt jelent takarítás területén, kiemelten szállodaiparban szerzett tapasztalat

Feladatok

  • A szálloda vendég- és személyzeti területeinek tisztán- és rendben tartása a munkáltató által biztosított eszközökkel
  • A szállodai szobák és közösségi területek takarítása, ellenőrzése, a Mercure márka elvárásainak megfelelő színvonal betartásával
  • Vendégmosatás összegyűjtése és leadása
  • Textiliák kezelése, hajtogatása, válogatása, összeszámolása
  • A minibár fogyás ellenőrzése, vendégszámlára terhelése, feltöltése
  • A vendégek eseti kéréseinek (plusz párna, takaró, törülköző, szobai bekészítés stb.) teljesítése

Jelentkezés

Magyar önéletrajz küldése: agnes.bankoneholozsnyak@accor.com e-mail címre

Elvárások

  • Középfokú szakirányú végzettség
  • Legalább 3 év szakmai tapasztalat szállodai, éttermi területen
  • Csapatvezetésben szerzett tapasztalat
  • Középfokú angol nyelvtudás
  • Vendég- és minőségközpontú gondolkodás
  • Kiváló kommunikációs és problémamegoldó készség
  • Jó együttműködési készség
  • Kreativitás
  • Jó rendszerező és szervező képesség, üzemeltetési gondolkodásmód
  • Igényesség, precizitás
  • Nagy munkabírás és rugalmasság

Feladatok

  • Az F&B terület üzemelésének teljeskörű megszervezése és felügyelete
  • Az F&B csapat irányítása
  • A szállodai F&B vendégforgalom magas színvonalon történő, szakszerű lebonyolítása a maximális vendégelégedettséget szem előtt tartva
  • Aktív részvétel a szálloda reggeli, bankett, a'la carte és bár területeken zajó F&B munka lebonyolításban, a Mercure sztenderdek maradéktalan betartásával
  • A kereslet és a vendégvisszajelzések figyelemmel kísérése
  • F&B kínálatra folyamatos javaslattétel
  • Kiemelt figyelmet fordít a felszolgálók szakmai fejlesztésére
  • Aktívan részt vesz a vendégekkel való kommunikációban

Jelentkezés

Magyar vagy angol CV küldése: csilla.nyiri@accor.com e-mail címre

Különleges ajánlatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre és jusson hozzá az elsők között az egyedi kedvezményekhez.