Foglalás

Programok

Világörökségi Bormúzeum

Világörökségi Bormúzeum

3910 Tokaj, Serház út 55.

A Világörökségi Bormúzeum a Tokaj-hegyaljai borvidéket mutatja be interaktív tárlaton keresztül. A látogatók gyalogosan, kerékpárral vagy autóval úgy barangolhatják be a térséget, hogy közben ki sem lépnek az épületből. A múzeum vendégei mindent megtudhatnak a tokaji borról, a tokajival kapcsolatos munkákról, mindezt innovatív megoldásokkal, technikai, digitális érdekességekkel tarkítva.

Részletek »

Tokaji Múzeum

Tokaji Múzeum

3910 Tokaj, Bethlen Gábor utca 7.

A 18. sz. végén épült, felújított polgárház Tokaj főterének sarkán helyezkedik el. Részletgazdagon mutatja be Tokaj város és a Tokaj-Hegyalja évezredes történetét a régészet, a néprajz és a helytörténet tematikán keresztül. 

Részletek »
Tokaji Séta

Tokaji Séta

A tokaji séták programjain mindenki megtalálja, amit látni szeretne. Ha a legfontosabb információkra kíváncsi a városról, válassza a rapid sétát, de ha egészen pontosan szeretné tudni, hogy milyen vallási felekezetek, milyen tevékenységet folytattak a városban, akkor válassza a templomos sétát. De borospoharas, kíváncsiaknak szóló és szabadulószoba-kedvelők is megtalálják a nekik való programot.

Részletek »

Nyaralóhajózás

Nyaralóhajózás

Hajóvezetői engedély nélkül bérelhető, 4-6-8-10 fő részére szállást is nyújtó, lassú járású motoros hajóink lehetővé teszik az önálló nyaralást az erre alkalmas, engedélyezett vízterületen, kora tavasztól késő őszig tartó nyaralóhajózási szezonban.

Részletek »

Vízitúrák

Vízitúrák

A vízi sportok kedvelői sem maradnak programlehetőség nélkül. Szállodánk a Bodrog és Tisza folyók összefolyásánál helyezkedik el, de a két folyó a szépségén kívül kalandokat is tartogat. Könnyebb, nehezebb, rövidebb, hosszabb vízitúra csomagok közül választhatnak a vízi sportok kedvelői, de az utóbbi időben közkedveltté vált SUP is kipróbálható a Bodrogon.
Nézze meg a túralehetőségeket!

Részletek »

Hajókirándulás

Hajókirándulás

Ha kényelmesebb megoldást választana a vízen, fedezze fel Tokajt a folyókról egy sétahajózás keretében. A közel egyórás út során megismerkedhetnek a két folyóval, valamint megcsodálhatják Tokaj lankáit egyedi, különleges perspektívából. 

Részletek »

Zenit vízi bázis

Zenit vízi bázis

Kajak-, kenu- és kerékpárbérlés akár egyénileg, akár csoportok számára. Ha Önök csoportosan érkeznek, 10 főtől az egy- és kétszemélyes kajakokat, valamint 2-4-7 személyes kenukat a folyó mentén utasokkal együtt elszállítja a Zenit vízibázis kollégája, hogy aztán a folyón evezhessenek vissza Tokajba. Csapatépítés szándékkal tökéletes lehetőség a sárkányhajó-bérlés, melyek 20+1+1 személyesek.

Részletek »

Tokaji Fesztiválkatlan

Tokaji Fesztiválkatlan

A Tokaji Fesztiválkatlan Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne. A régen bányából kialakított fesztiválkatlan szabadtéri rendezvénytere 2580 néző befogadására alkalmas, színpadján világsztárok és Magyarország legkedveltebb művészei is megfordultak már. A Fesztiválkatlan kisebb színpadot és nézőteret igénylő programjai a helyszínen található Teátrumban, vagy a Paulay Ede Színházban valósulnak meg.

Részletek »

Ízes Örömest – házi lekvár Tokajból

Ízes Örömest – házi lekvár Tokajból

Ne csak bort kóstoljon, ha nálunk jár. Konyhánkban séfünk az Ízes Örömest házi lekvárjait használja sütéshez-főzéshez. Mi nem tudunk mindent megmutatni, de ha ellátogatnak az Ízes Örömest kóstolótermébe, meglátják, hogy egy lekvárkóstoló is tele lehet izgalmakkal. És utána még autót vezetni is megengedett.

Részletek »

Fesztiválkatlan vacsorahajó

Fesztiválkatlan vacsorahajó

Vacsorával egybekötött, hangulatos hajókirándulásra invitáljuk önöket Tokajba, a DANUVIA rendezvényhajóra. A két és fél órás út során megismerkedhetnek a várost körülölelő folyókkal, és a felettük elterülő hegyvonulatokkal. A feltálalt ételek közül nem hiányozhatnak a tradicionális halételek, de a halat nem kedvelők is megtalálják a menüben a nekik tetszőt.

Aki esetleg vacsora nélkül szeretne, kizárólag hajókázni, azokat is szeretettel várjuk egy pohár borral a felső fedélzeten!

Részletek »

Aktuális ajánlataink

Élje át a Tokaji borvidék varázslatos hangulatát a Mercure Tokaj Center****superior szobáinak egyikében. Kezdje szállodánkban a Tokaji borvidék és környékének felfedezését!

Wine Vibes - Hétvégi csomag 2024

Részletek

Revolution - Márciusi hosszú hétvége

Részletek

Különleges ajánlatok

Iratkozzon fel hírlevelünkre és jusson hozzá az elsők között az egyedi kedvezményekhez.